Left

Case la Cheie

Atlas Company, Targu Mures.

> vezi detalii

Din lemn

Constructii pe structura din lemn.

Reabilitari termice

Reabilitari termice si mansardarea blocurilor de locuinte.

Baze sportive

Terenuri de fotbal si de minifotbal + dotari + tribune + vestiare.

Toate executate de noi.

 

> vezi detalii

Structuri metalice

Cladiri multifunctionale

Cladiri multifunctionale

Case la Cheie

Diferite modele, diferite stiluri, diferite suprafete pentru toate gusturile si toate buzunarele.

> vezi detalii

Right
home

Marturii Clienti

Ne-am facut casa cu Atlas Company pentru ca firma respectiva ne-a inspirat încredere. Am început construcția în martie 2010 și în luna august construcția a fost terminată. Am fost foarte mulțumiți de cum a ieșit totul.

În primul rând, materialele au sosit la timp și în cea mai mare măsură, au fost de bună calitate. Nu am avut probleme cu comunicarea sau cu plasarea lor, ceea ce ne-a ajutat să ne încadrăm în termenul de finalizare a construcției.

Apoi,  am comunicat bine cu echipa de muncitori, încă de la început; de multe ori, ei ne-au dat sfaturi, idei și soluții ingenioase pentru problemele care se iveau pe parcurs; muncitorii și șeful de lucrări au fost amabili și deschiși cu noi, fiind întodeauna disponibili să ne răspundă la întrebări, și să repare ceea ce nu ne plăcea cum a ieșit.

 

Dar am colaborat bine și cu constructorul, care ne-a dat idei despre cum să eficientizăm fiecare colțișor din casă; de asemenea, constructorul a fost flexibil și dispus să facă modificările arhitectonice pe care le-am cerut (e.g. dressing, debara sub scări, cămară), fără să se plângă că nu ne încadrăm în proiect. Un lucru care inca de la inceput l-am apreciat si m-a impresionat a fost ca echipa Atlas Company s-a implicat cu inima in acest proiect, de la director si pana la muncitori, am putut simti si vedea dorinta fiecaruia de a face lucrurile cat mai bine.

În general, am ieșit foarte bine și din punct de vedere calitate- preț; deși unele modificări ne-au costat sume suplimentare față de suma stabilită inițial ca preț, la final, prețul a fost avantajos, mai ales că am putut negocia o plată eșalonată în rate, care a fost modalitatea cea mai buna de plată pentru noi.

Cred ca am luat cea mai buna decizie cand am ales aceasta firma si daca ar fi sa mai construim din nou, cu siguranta am mai apela la serviciile Atlas Company!

 

Paul și Alina Pop

Paul & Alina Pop

Si noi avem o casa ATLAS COMPANY

Eu si sotia mea Andreea Zaharia am hotarat sa incepem constructia casei chiar inainte de a avea nunta. Nu stiam foarte multe despre ce inseamna sa construiesti o casa sau ce implica acest proces dar am avut increde in experienta Atlas Company.

Manu Toma i-a prezentat sotiei mele un proiect ambitios si extrem de convenabil din toate punctele de vedere si amandoi am fost convinsi ca vom fi multumiti de rezultat.

Totul a decurs foarte bine inca de la inceput si am observat impreuna cum casa noastra se ridica incepand de la fundatie si pana la acoperis. Desi nu am reusit sa ajungem in fiecare zi sa vedem cum se lucreaza, deoarece fiecare avem joburi care nu ne permit acest lucru, am avut deplina incredere ca muncitorii angajati vor respecta proiectul si vor face toate lucrurile perfect.

La un moment dat am hotarat sa adaugam o camera in plus casei noastre si vorbesc aici despre dressing; deoarece a existat aceasta posibilitate ne-am hotarat sa o exploatam si sa folosim acel spatiu.

Compania a fost receptiva la cerinta noastra si acest lucru s-a intamplat iar acum avem un spatiu separat unde ne putem depozita toata imbracamintea.

Colaborarea noastra a fost una foarte buna, am primit sfaturi pe care le-am luat in considerare si care ne-au ajutat sa luam multe decizii dar de asemenea si parerile si observatiile noastre au fost tratate cu cea mai mare seriozitate.

La inceputul lunii aprilie 2011 ne-am mutat in casa noua si suntem extrem de fericiti de ceea ce am gasit.

Multumim Atlas Company pentru aceasta casa minunata si va dorim mult succes in continuare!

Fam. Zaharia

Bogdan & Andreea Zaharia
©2010 www.atlascompanysrl.ro. All rights reserved. Webdesign: Gazduire: Promovare: